Dubbele kolfset

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 2 - 4 Werkdagen

Zelf aan te schaffen bij gebruik van de huurkolf ivm hygiëne 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Standaard geleverd met 26 mm borstschelp, andere maten los te bestellen .

Productdetails

Created with Sketch.

Productinformatie

Ardo afkolfset
Als zwangere vrouw of kersverse mama wit u natuurlijk het allerbeste voor je kleintje. En daar hoort borstvoeding bij. Maar soms kan het lastig zijn om op de juiste momenten te kunnen kolven. Gelukkig biedt de Ardo afkolfset uitkomst! Deze borstkolf is comfortabel, efficiënt en hygiënisch, waardoor het kolven een stuk makkelijker wordt.

Verlaag uw kolftijd met 50%
Met de Ardo afkolfset kunt u op elk moment en op elke plek kolven. Het compacte formaat maakt deze set namelijk zeer draagbaar. Maar dat betekent niet dat u moet inleveren op kwaliteit. Integendeel, dankzij de unieke technologie van Ardo wordt uw melkproductie gestimuleerd en wordt de melk op een efficiënte manier afgekolfd. Met deze dubbele afkolfset verlaagt u de kolftijd met 50%, bevordert u de melkvorming en start de melkstroom sneller.

Hygiënisch
Het fijne aan deze borstkolf is dat het ontworpen is om comfortabel te zijn voor de mama. De borstschelpen zijn voorzien van zachte en flexibele materialen, waardoor het kolven geen pijn doet en u zich kunt ontspannen. Dankzij het hygiënische ontwerp kunt u erop vertrouwen dat uw melk op een veilige manier wordt opgevangen. De “Vacuum Seal” technologie vormt een 100 % barrière tegen ziekteverwekkers en verontreiniging van de moedermelk. Er komt geen moedermelk in de kolf en de afkolfsetjes zijn gemaakt uit uit hoogwaardig BPA-vrij polypropyleen.

Instelbare zuigkracht
Enkele specificaties van de Ardo afkolfset zijn: de mogelijkheid om enkelzijdig of dubbelzijdig te kolven, de keuze uit verschillende maten borstschelpen voor een optimale pasvorm en de mogelijkheid om de snelheid en zuigkracht van het kolven zelf in te stellen. Dit alles maakt de Ardo afkolfset een ideale keuze voor zwangere vrouwen en pas geworden mama's die op zoek zijn naar een comfortabele, efficiënte en hygiënische manier om te kolven.

De set bevat alle onderdelen (uitgezonderd de motor/pomp-unit) die voor het kolven benodigd zijn. Standaard bevat de set 2x het 26 mm borstschild. Verschillende borstschelpgroottes en het Optiflow massage inzetstuk zijn apart verkrijgbaar.


Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.