Nicky ,Gianni en Liano

Karen is een leuke, lieve en betrokken vrouw. Ze heeft me goede tips mee gegeven voor met mijn tweeling en kon gelukkig ook goed overweg met m'n dochter!! 
Ik heb een fijne kraamweek gehad en veel geleerd 😀. 


Suzanne maren en Novel,

Twee jaar geleden bevallen van een tweeling. Omdat ik nog een paar dagen in het ziekenhuis moest blijven kreeg ik eerst zorg aan bed. Karen wist perfect aan te voelen waar ik behoefte aan had, en liet me dan ook m’n eigen gang gaan, en ondersteunde waar nodig. Ze hield m’n kinderen perfect in de gaten, omdat eentje vrij licht was moesten er vaak controles worden uitgevoerd maar dit alles deed ze zonder mij een bezorgd gevoel te geven.
Ook voor mijn oudste had ze oog en aandacht zodat hij zich niet buitengesloten voelde. Ze is echt een super kraamhulp die ook nog is heel gezellig is, waardoor het niet voelt alsof er een vreemde in je huis is. 
Het was al met al een ontzettende fijne en positieve ‘kraamweek’, en ik kon met al haar tips en handigheidjes verder! Ik kan haar iedereen aanraden, of het nu je eerste kindje is of je zelf al er ervaring hebt, ze past zich aan aan jou wensen, maar is zeer professioneel en verliest nooit het belang van het nieuw geboren kindje uit het oog!



Elles/ Lotte

Ik heb Karen als zeer zorgzaam en lief ervaren. Voegt zich makkelijk in het huishouden en is een nette aanpakker, heel fijn! Ze heeft ervoor gezorgd dat wij optimaal konden genieten van de kraamweek. We zijn heerlijk in de watten gelegd en ook met vragen konden we bij haar terre cht:)


Rachelle /milou
Ik heb Karen als zeer zorgzaam en lief ervaren. Voegt zich makkelijk in het huishouden en is een nette aanpakker, heel fijn! Ze heeft ervoor gezorgd dat wij optimaal konden genieten van de kraamweek. We zijn heerlijk in de watten gelegd en ook met vragen konden we bij haar terrecht:)
Wij kozen voor Karen als kraamzorg omdat het gewoon goed voelde. Ik had karen al een paar keer gesproken op instagram en ik wist gewoon dat ik haar heel graag als kraamzorg wilde hebben. Dit lukte! Ik stuurde Karen een berichtje toen ik plots in het ziekenhuis kwam en 2 weken eerder dan verwacht ging bevallen. Karen zorgde dat ze er was voor ons. Ik liet weten wanneer wij naar huis mochten en Karen was er! Zij heeft ons onwijs goed geholpen en gesteund. Ik wilde hoe dan ook borstvoeding geven, koste was het koste! Dit lukte met alle hulp van Karen. Zij liet mij geloven dat ik het kon. En daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Ook was onze oudste dochter jarig in de kraamweek, die dag draaide het niet alleen om mij en de baby maar ook om de grote zus! Dit maakt Karen speciaal. Zij zorgt voor het hele gezin! Mocht er een 3e komen. Weet ik waar ik aanbel. ❤️


Cherza/Seger

Eind 2018 werd onze zoon Seger geboren. Daar kwamen onze kraamhulpen. We hadden er gewoon twee! Chantal had een stagiaire mee die aan het eind van haar  opleiding zat, Karen!
Wij hebben jou, Karen, als een zeer lieve en meedenkende kraamhulp ervaren. Je hebt oog voor het kind, maar daarnaast sta je voor zowel moeder als vader klaar. Je hebt door wat er nodig is en schakelt zeer snel. Je bent een heel liefdevol, fijn en relaxte vrouw in de omgang. Daarnaast heb je humor, ben je zeer creatief en lekker nuchter. Alles is met jou bespreekbaar en dat maakt het heel erg fijn!
Helaas kon je bij ons tweede kindje alleen de opstart  doen, maar wat had ik jou graag nog eens in mijn huis gehad als kraamhulp..
Je bent een topper ❤️

Liefs, Lennart, Cherza, Seger en natuurlijk al was het maar voor even, Lloyd 💝


Nikki 

Karen runde het huis in al haar kunde en creativiteit. Het voelde niet alsof we een vreemde over de vloer hadden. Ze voelde echt als een onderdeel van ons net geworden gezinnetje. Bij onze tweede meid hebben we Karen echt gemist. Al waren het alleen al de kleine roze kunstwerkjes tijdens het eten die Karen bracht. Een lieve vrouw met humor waardoor je je snel op gemak voelt.


Senn
Karen heeft ons ontzettend goed geholpen! Ze voelde goed aan wat we nodig hadden. Karen was lief, behulpzaam en had een luisterend oor op de dagen dat het wat minder ging. Ze gaf ons het vertrouwen dat we het gingen redden samen. Jochem, Ilse, Lynn en Senn

Lisa en yara
dat ik met mijn 2 meiden thuis kwam werdt ik geholpen door een vrolijke  lieve kraamvrouw die ook verstand had van tweelingen. ze heeft ons liefdevol en super geholpen en altijd vrolijk geholpen ook met me andere 2 zoons waren dol op haar en het leek wel alsof ze al jaren over de vloer kwam, en zich goed aanpast in het gezien

 ze ziet veel en helpt daar dan ook mij iemand die haar werk ziet . dat ze weer weg was en we gingen lunchen zei me oudste tegen me mama we moeten wachten op Karen die moet ook mee eten, liep naar de keuken en pakte bestek voor haar. een echte topper is ze

Alyna
Wij hebben geweldige zorg gehad van onze kraamverzorgster Karen. Ze was vriendelijk, gezellig, kennisrijk, gevoel voor humor en enorm rustgevend. Alles wat ik vroeg gaf ze vollop informatie en ze zit vol met tips en trucs. Ik heb enorm genoten van mijn kraamtijd door dat zij zo goed voor mij en mijn dochter zorgde. Het was heel duidelijk met hoeveel plezier en liefde zij haar vak uitoefent. Wij hopen haar terug te zien bij een eventuele volgende ❤️

Chantal 

Na een zware bevalling en dus een hectische dag, waren wij blij dat we ‘s avonds met zijn drietjes thuis aankwamen. Eenmaal thuis kregen wij een uurtje kraamzorg en daarna proberen om flink wat (nacht)rust te pakken. Met een pasgeboren baby gaat dat natuurlijk niet. Ondertussen tikt de klok door en is het al 8:00. We horen de deurbel en beseffen dat onze kraamhulp voor de komende week al voor de deur staat. Mijn vriend doet de deur open met een slaperig en wit gezicht en maakt kennis met Karen. 

Ze stapt het huis binnen en stelt meteen voor om mijn vriend weer terug naar bed te sturen en om samen met mij nog een paar uurtjes slaap te pakken. Dan zouden we daarna lekker starten met de kraamweek. Dit kenmerkt Karen. Ze ziet precies wat je nodig hebt en waar ze je kan helpen. Hulp nodig met de (online) geboorte aangifte, aanmelden voor de hielprik en gehoortest, geen probleem. Verder leert ze je in de kraamweek alles over het ouder zijn. Van flesjes maken tot je kleintje in bad doen.

Tijdens de kraamweek heb je soms ook het idee dat je in een 5 sterren hotel in Turkije verblijft. Zo laat Karen wel eens een zwaan of een ander dier achter op het bed, nadat ze de slaapkamer heeft schoongemaakt. Ook word je soms met een cocktail van fruit of andere creatieve en gezonde bordjes met fruit verrast en in de watten gelegd.  

Al met al hebben wij een hele fijne kraamweek gehad, waar wij met veel plezier aan terugdenken. Mochten wij ooit nog een kindje krijgen, zouden wij Karen er graag weer bij willen hebben in onze kraamweek.